Εκλογές 2019: Μίνι… αντάρτικο από τους «53» για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ!

Το newsit.gr έχει το παρασκήνιο από την χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος, με το ζήτημα των υποψηφίων σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές να δημιουργεί τριβές!

Την άποψη ότι τα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος θα πρέπει να έχουν το στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της Προοδευτικής Συμμαχίας εξέφρασαν χθες, Τρίτη 09.04.2019, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στελέχη της ομάδας των 53.

«Τριβές» στον ΣΥΡΙΖΑ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, χωρίς να εκφράσουν αντιρρήσεις στο θέμα της διεύρυνσης του κόμματος και στην υλοποίηση του εν λόγω «ανοίγματος» για την δημιουργία της Προοδευτικής Συμμαχίας, τα στελέχη των «53» εμφανίστηκαν επιφυλακτικά στο να μπουν στο ευρωψηφοδέλτιο και σε αυτό των εθνικών εκλογών, μέλη και στελέχη που προέρχονται από κόμματα με «βεβαρημένο» παρελθόν.

Να σημειωθεί εδώ πως οι ίδιοι άνθρωποι αρχικά είχαν εκφράσει επιφυλάξεις για την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη αλλά και του Γιάννη Μουζάλα, εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθούσε ο τελευταίος στο μεταναστευτικό.

Να υπενθυμιστεί εδώ, πως στην «κίνηση των 53» συμμετέχουν «βαριά» κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, όπως ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης και πολλοί άλλοι…

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια